Plasma-technologie is geschikt voor het omgaan met virussen. Virussen meren aan bij hun respectievelijke gastheercellen. CO2 GANS Water is in staat om deze verbinding te scheiden door interactie van de velden van het CO2 GANS Water met de velden van het virus, en door een veldbalans te creëren zodat er geen verdere velden beschikbaar zijn voor een herverbinding met de hostcel.

Benodigde materialen: CO2 GANS Water.

Toepassing:

  1. Op het moment dat men een infectie waarneemt en een arts heeft vastgesteld dat het een virale infectie is, neemt u 2-3 theelepel CO2 GANS Water.
  2. Blijf dezelfde dosis gedurende 2 tot 5 dagen innemen. Het virus moet verdwijnen. Zelfs als het er nog is, zal het niet langer effectief zijn.

Voeg in zeldzame, zeer ernstige gevallen een verhouding van 1:10 CuO GANS Water toe: 9 druppels CO2 GANS Water + 1 druppel CuO GANS Water

GANS Verwerking van griep

Als griep begint met hoge koorts, neem dan binnen het eerste half uur 3-4 theelepel CO2 GANS Water gecombineerd met 1 druppel CuO GANS Water elke 5 minuten. De lichaamstemperatuur daalt snel. Herhaal het proces het komende uur 2 tot 3 keer en vervolgens slechts 3 tot 4 keer de rest van de dag. Neem de komende 2 tot 3 dagen 2-3 theelepel, 3 tot 4 keer per dag. Zorg er tijdens het proces voor dat u de handen regelmatig wast met CO2 GANS Water.

Resultaat: De pathogene velden worden letterlijk uit het lichaam weggespoeld door het CO2 GANS Water. Het GANS-water ondersteunt een intern reinigingsproces.

Als u kinderen met hoge koorts heeft, kunt u het lichaam wassen of wrijven met CO2 GANS Water. Voeg mogelijk ook een druppel CuO2 GANS Water toe. De temperatuur daalt snel.

Dit blog is slechts een voorbeeld hoe je de gans toe kunt passen voor je gezondheid. Lumion Creations is slechts een boodschapper en dus niet aansprakelijk voor ongewenste effecten die zouden kunnen optreden. Informeer jezelf goed voor je gans voor je gezondheid gaat gebruiken! 

Rapporteer uw ervaringen aan Lumion Creations

Translate »