Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Lezing demo Spinning Reactors te Bergen 10 feb

10 februari-om-13:00 - 17:00

Lezing demo Spinning Reactors te Bergen 10 feb

De Spinning Reactors zijn een verdieping in de Plasma technologie.
Hiermee kun je namelijk de velden van het plasma versterken en dan ga je zien hoe deze velden op elkaar inwerken.

Als je kijkt naar een magneet dan kun zie je dat als je een magneet duwt dat de ander dan ook weggeduwd wordt door het energieveld. Dit zijn de velden die we nu repliceren in de Starformation. Wanneer een veld van een reactor zo sterk wordt dan duwt hij de andere weg of trekt hij de andere bol aan. .
Dit is een beweging en beweging kun je dus gaan gebruiken in voertuigen.
Maar ook zien we dat het gewicht lager of hoger kan worden. Dit kun je gebruiken om voertuigen of objecten te laten zweven of landen.

Dit zijn ware magische ballen. Want er is zoveel mee mogelijk! Doordat je hier met de Plasma velden gaat werken en ze sterker maakt door de ballen hard te spinnen, kun je magische momenten creëren. Zo kunnen de roterende ballen een geluidsbarrière geven, dus ben je eindelijk van die herrie af van de snelwegen, bouw etc, Ze kunnen de velden wegduwen of aantrekken waardoor je een beweging krijgt die je voor auto’s kunt gebruiken of zware dingen weg kunt duwen of aantrekken. Ook kunnen de velden zich losmaken van de aarde of juist er naar toe gaan wat een opgaande en neerwaartse beweging geeft. Hierdoor worden dingen ook zwaarder of lichter. Zo kunnen we deze technologie verwerken in boodschappentassen die daardoor zeer licht worden, en in heel veel andere dingen waar zware spullen zijn. Je kunt er een beschermend veld mee opzetten dat je beschermd tegen regen en wind en warm kan houden. je kunt er mee materialiseren. om bv van een goud gans echt goud te maken. Kortom, er zijn zeer veel mogelijkheden mee. waar we graag over vertellen en hoe spinning reactors werken .

Werken met de Spinning reactors leert je ongelooflijk veel over de energievelden en hoe ze op elkaar reageren en wat er dan gebeurd. En als je dit begrijpt dan kun je met de energiewereld spelen.

Want als je begrijpt welk veld je moet aanpassen om bv iets te materialiseren , dan kun je er wonderlijke dingen meegaan doen.

Wat leer je in deze lezing?
Wat zijn de Spinning Reactors
Waaruit zijn deze opgebouwd
Hoe werken ze
Wat zijn de mogelijkheden

We hopen onze eigen starformation mee te kunnen nemen, of minimaal een spinning reactor. en we laten via een scherm een demo zien.

Kosten €20 p.p contant bij binnenkomst

10 feb deur open 13:00 en we starten 13:30 uur tot 17 uur uiterlijk.
Lokatie Bergen

Aanmelden via Info@lumioncreations.nl

Gegevens

Datum:
10 februari
Tijd:
13:00 - 17:00

Organisator

Lumion Creations
Telefoon
0652034997
E-mail
info@lumioncreations.nl

Locatie

Harmoniegebouw
Plein 38
Bergen,
+ Google Maps
Translate »