Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Introductie Plasma technologie Den Haag 9-12

9 december-om-13:00 - 17:00

€25

Introductie Plasma technologie Den Haag 9-12 In deze Presentatie  maak je kennis met de fantastische mogelijkheden van Plasma technologie volgens Keshe. Plasmatechnologie is de techniek van de toekomst omdat het met de bouwstenen van het universum werkt. Hierdoor kun je alles bij de bron aanpakken en veranderen en is het de mooiste technologie voor het opbouwen van een nieuwe samenleving. Plasma technologie werkt o.a. met GaNS en dat is letterlijk gematerialiseerde energie. GaNS staat voor gas in nano staat. Dit is een vaste poederachtige substantie die een enorm krachtig energieveld heeft en het werkt met de basis bouwstenen van het leven: de koolstof, waterstof, stikstof en zuurstof.  Doordat je met de bouwstenen van het universum werkt en alles dat we kennen uit die bouwstenen is opgebouwd ben je letterlijk in de keuken van het universum bezig. Je kunt dus ALLES hiermee maken en aanpassen, veranderen, en iets nieuws mee maken. Met de GaNS kun je het zelfgenezend vermogen optimaliseren zodat je van alle ziekten kunt herstellen. Je kunt goedkoper auto rijden, een eigen medbed maken,  goedkoper tot gratis energie gebruiken,  vervuilde grond en water reinigen, Planten en gewassen versterken, parasietvrij maken en opbrengst verhogen, land en tuinbouw terugzetten naar oerzaad en opbrengsten verhogen en varkens en vogelgriep  herstellen en veel meer . Wil je hier meer over weten? In deze presentatie vertel ik je er alles over.

  • Je leert wat plasma technologie is
  • Wie is Merhan Keshe en de Keshe foundation
  • Wat kan plasma en Gans voor je betekenen?
  • De mogelijkheden met Gans.
  • De cup of life en hoe deze werkt.

9 december 2023. inloop vanaf 13:00 uur en start 13:30 uur tot 17:00 uur..

Entree €25 en entree €17,50 voor Leden van Nieuw Den Haag. aanmelden HIER  en svp vermelden of je lid bent van Nieuw Den Haag of niet. 

mail naar info@nieuwdenhaag.nl om je aan te melden.

 

We verkopen Cup of Life reactors tijdens de lezing. In de lezing leggen we uit hoe deze werkt, en wat je ermee kunt. De Cup of life reactor kost €40  en voor leden van Nieuw Den haag kost deze €37,50. Deze kun je contant betalen  op de dag van de lezing. We nemen extra Cup of life reactors , reageerbuizen, pipetten, glasopladers etc mee voor verkoop.

Enkel CASH verkoop!

Locatie:

Grand Café Utopie
Waldeck Pyrmontkade 116
Den Haag.

Gebouw Utopie https://www.utopie.nl/

 

 

Gegevens

Datum:
9 december
Tijd:
13:00 - 17:00
Kosten:
€25

Organisator

Lumion Creations
Telefoon
0652034997
E-mail
info@lumioncreations.nl
Translate »