Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Bewustzijn en het veld van alle mogelijkheden 17-3 Geldrop

17 maart-om-13:00 - 17:00

Bewustzijn en het veld van alle mogelijkheden

Zondag 17 maart te Geldrop.

We nemen je in deze lezing mee op een reis door ons bewustzijn.  Kom in contact met het ontzagwekkende leven en al haar mogelijkheden.
Werken met de plasma technologie vraagt om een verhoogd bewustzijn om zo met alle mogelijkheden te kunnen gaan werken. Want hoe kun je nu met intentie leren werken en er een mooi diep gevoel inleggen zodat je echt connectie kunt maken met o.a. de Magrav je medemens en je zielskwaliteiten.

We gaan langs alle uitingen van het leven, hoe bijzonder deze zijn en hoe we onszelf kunnen zijn. Ook gaan we het hebben over waarom je misschien geboren bent met juist die gekke, grappige, maar soms zo lastige uiting. Wat is hier nu de bedoeling van?  Waarom ben je zoals je bent en waarom heb je deze ervaringen in je leven. We gaan het hebben over het doel ervan.
Want wanneer jij jouw eigen leven meer gaat begrijpen dan begrijp je meer van het leven zoals het bedoeld is.
We gaan het hebben over die prachtige ziel van ons, Die ontzettend mooie, superkrachtige en bijzondere ziel.  want die bepaalt hoe we leven en hoe we reageren. Hoe kun je de ziel gaan begrijpen en meer je zielskwaliteiten volgen?
Wat is de dood eigenlijk? We kijken naar de mogelijkheid dat de dood slechts een overgang is en geen einde.  We kijken ook naar de mogelijkheid de dood weer om te draaien en iets weer te laten her-materialiseren, of transmuteren zoals Mr Keshe dit noemt.

Want de mogelijkheden in het universum zijn oneindig.  Hoe is de wereld om ons heen eigenlijk opgebouwd. We kijken naar ons bewustzijn dat alles gevormd heeft en leggen uit hoe dit werkt.
Wat is tijd en hoe werkt Tijd? We zien dat Tijd rekbaar is en hoe wij met de tijd kunnen werken vanuit ons bewustzijn.

Hierdoor ontstaan alle mogelijkheden. We nemen je mee langs verschillende mogelijkheden die we uit de natuur al zien, en overal om ons heen. Hoe bijzonder is de wereld eigenlijk!  Hoe kunnen wij daar gebruik van maken?

Hoe kun je een effect hebben op spullen. Hoe kun je ze laten bewegen, en verplaatsen?  En hoe werkt het als je wilt teleporteren?, transmuteren en materialiseren.
Tenslotte gaan we dit allemaal nog eens goed bekijken: Hoe kunnen we dus ons bewustzijn zo verhogen dat we straks van al die mogelijkheden gebruik kunnen maken. Hoe kun je jezelf verlichten?
Kwetsbaar opstellen en wat dit je kan brengen
Authentiek zijn en kijken waaruit je een intentie vormt
We kijken naar Dankbaarheid, Verwondering, Verbeeldingskracht, fantasie, het placebo effect, droommateriaal,  verwachting,  magie en de energetische snoepwinkel.

Aanmelden kan via info@lumioncreations.nl
Kosten €20 p.p. graag contant bij binnenkomst

Locatie is Geldrop. adres krijg je na aanmelding

Gegevens

Datum:
17 maart
Tijd:
13:00 - 17:00

Organisator

Lumion Creations
Telefoon
0652034997
E-mail
info@lumioncreations.nl

Locatie

Geldrop
Translate »