Steun Human’s Hope

Ondersteun Human’s Hope

Waar hoop werkelijkheid wordt en waar we werken naar een mooiere samenleving
Op een prachtig landgoed van 5HA in Nunspeet vonden we deze oude verwaarloosde villa. Hier willen we ons plasma lab naar toe verhuizen en er tevens een ontmoetinsgplek voor maken voor iedereen die samen wil komen voor activiteiten voor de nieuwe samenleving. We denken hierbij aan bewustzijnsactiviteiten, dans,  meewerken in het
R & D lab , klankbordgroepen, coaching en meer. Later, in een 2e fase willen we op het landgoed ook een Holistisch Herstel Centrum bouwen waar we meer geestelijke en lichamelijke zorg kunnen bieden en we alle activiteiten kunnen uitbreiden.

Dit landgoed is niet van ons maar van jullie allemaal die hieraan bijdragen.  Want in een nieuwe samenleving werken we meer toe naar wat goed is voor ons allen en willen we graag delen en geven.

Voor deze villa zoeken we financiele maar ook lichamelijke en geestelijke steun om deze op te knappen.

En dit alles kunnen we onmogelijk draaien zonder jou! We hebben dus ook vrijwilligers nodig; enthousiaste mensen die in de plasma technologie willen duiken en mee willen werken op de diverse afdelingen. Daar kan dan een salaris uit rollen. Dit is onze droom,. want zo kunnen we de samenleving een stuk bewuster en mooier maken.

Bouw mee aan de nieuwe samenleving door deze plek mogelijk te maken. We zijn je dankbaar. Financiele steun kun je via de donatie hier naast geven.

Heb je bouwmateriaal? Dakpannen, balken, glas, kozijnen, dakspanten etc, of help je graag mee met de verbouwing? Stuur dan een mail naar info@humanshope.org

De projecten

Sommige zijn al in ontwikkeling, andere willen we nog ontwikkelen maar daar hebben we ruimte voor nodig. 

Water unit

De waterunit zal het gezondste en schoonste water geven. Levend water door de vortex en verrijkt met de meest zuivere en mineralen en gans, en waterstof en zonder pfas, drugs en medicijnresten.

Deze unit moet getest worden. De unit neemt ruimte in en kan enkel geproduceerd worden als we meer ruimte hebben.  Op dit moment staat dit dus stil.

Ontwikkel lab voor transport


We willen graag een ontwikkellab voor Transport opzetten waar we met jullie aan ideeen voor het transport gaan werken.  Mensen die automechaniek kennen en helemaal in de plasma energie willen duiken om zo de auto van stroom te voorzien.  Zo kun je ook de auto minder frictie geven en dus het energie verbruik reduceren.  Ook kun je kijken naar een auto maken van gans materiaal etc. systemen voor communicatie in de auto, etc.

 

Ontwikkellab voor internet en communicatie


Ontwikkel lab voor Internet en Communicatie.  Waar we met de
IT-ers en computer experts gaan werken aan plasma energie voor Internet en Communicatie toe te passen. Om zo plasma computers te bouwen, en draadloze direct reageerende communicatie systemen.
Een super interressant onderdeel met veel mogelijkheden.

Magrav power unit


Deze magrav Power unit wordt momenteel ontwikkeld.  Deze kan  minimaal 60% reductie geven op je stroom rekening en zelfs meer.
De unit reageert op ons bewustzijn en hoe meer wij begrijpen van de werking ervan hoe meer we ermee kunnen doen. Want deze unit brengt naast energie ook balans in ons emoties en gezondheid en kan nog veel meer! Zeer bijzonder dus! 

Ontwikkellab voor gezondheid


Dit is de bestaande Universal health unit van keshe die wij met geinteresseerden willen nabouwen in een eigen model. Door de verschillende gans  en het gebruik van spinning plasma reactors  kan de unit het hele lichaam in balans brengen en zo het zelfgenezend vermogen verhogen en versnellen. Dit is een grote unit die ruimte vergt.  Momenteel wordt hier dus niet aan gewerkt door ruimtegebrek.

Ontwikkellab voor land en tuinbouw

Ontwikkel lab voor Land en Tuinbouw.  waar we met de mensen met groene vingers gaan werken aan gans voor de planten te testen. gewassen kunnen groter, gezonder, zonder pesticiden, en meer naar hun oerstatus groeien met behulp van gans.  Zo kunnen we producten ontwikkelen die de monsanto rommel  en de pesticiden vervangen en tevens de grond supergezond maken.   Hiervoor hebben een stukje land en een kas nodig.

ons huidige kleine lab

Ons lab in Honselersdijk is 60 m2. De rekken die je ziet staan kunnen dan ook niet ver genoeg van elkaar staan voor de gans ontwikkeling omdat er ook heel veel andere spullen omheen staan wat de gans weer beinvloedt. We hebben te weinig vloeroppervlak  en werkopervlakte om echt te ontwikkelen. Alle steun is heel erg welkom zodat we de villa op kunnen knappen en ons lab er kunnen plaatsen en uitbreiden. 

Translate »