Reukverlies na Corona herstellen met C02 gans water

Heel veel mensen hebben hun reukvermogen verloren nadat ze positief getest waren op het  Corona Virus.
Wat dit “virus” doet is een energieveld uitzenden dat veel calcium in zich draagt.

Precies in het midden, tussen je oog en je neus is er een zeer fijne, zeer fijne botstructuur. Het zit in een holte, wat een plasmaholte is. En als je ruikt, gaat de geur omhoog langs deze holte. De fijne botstructuur in die holte gaat trillen met de geur want elke geur heeft een kracht. Bij het aanraken van dit bot trilt dit bot. En dan herkennen je hersenen deze geur. Zo ruiken we. Bij mensen die bijvoorbeeld een gezichtsfactuur hebben opgelopen kleeft het bot, wat meer op een soort botgel lijkt dan echt bot aan een kant vast waardoor het niet meer mee kan trillen en dus geen geur door kan geven aan het brein.

Corona geeft een op calcium gebaseerd veld. En je hebt hoogstwaarschijnlijk Corona gekregen door het via je neus in te ademen. Het is dus voorbij dit bot gegaan. En omdat dit een zeer fijne Calcium gel is, geen bot,  heeft het een veld opgepikt, wat sterk is en massa heeft. Die massa heeft het reukbot/botgel een kant opgeduwd waardoor het vastkleeft.

En omdat het een energiemassa van een calcium is, kan het zes maanden, een jaar, twee jaar bij je blijven. We zien dat mensen nu geleidelijk hun reukvermogen weer terugkrijgen na een jaar of twee, terug naar normaal. Veel mensen konden na de Corona niet meer ruiken, door deze levering van de Calcium, wat je noemt, massa van de Corona-verbinding.

Ook kan het zo werken dat je je reukvermogen niet kwijt bent, maar dat het juist sterker geworden is. Je ruikt nu alle geuren waaronder ook onaangename geuren veel meer. Hier is dan het bot niet vastgekleefd maar wel veranderd door het virus en de calcium massa ervan. Het is er gevoeliger door geworden.

Het zal vanzelf weer herstellen maar dat kan wel 2 jaar duren.  Je kunt het ook behandelen met CO2 gans water  met het aminozuur van CO2. En plaats een patch  gewoon in de positie van de bovenkant van je oog, tussen je ogen en je voorhoofd, waar dit bot zit, zodat je misschien een deel van de energie kunt vrijgeven en je je geur terugkrijgt

Gebruik geen calcium gans in dit geval. Want als we met een Calciumpleister bezig gaan, kun je het reukbot letterlijk aan de muur plakken en ruik je niets.

Je kunt het Co2 gans water drinken maar nog beter is je vinger erin dippen dit over je neusvleugels en eventueel in je neus wrijven

En kijk of het erger wordt of het beter wordt, en dan verander je de verhouding van het Gans Water. Het lijkt te helpen. Het is een heel, heel licht, heel licht mengsel van CO2, met veel water erin, en probeer het gewoon en zie.

 

Deze tekst is overgenomen van de KSW 489

Translate »