PG

Plasma gebruik

Tekst , links en  informatie behorende bij de Presentatie Plasma gezondheid en painpen.

 

 

Pain pen

De nano lagen van de 3 dubbele spoelen werken samen en vormen zo een heel sterk gravitationeel en magnetische veld.

Houdt de pen met alle 5 vingers vast zodat het einde in het midden van je handpalm rust. Dit is een Chi punt. Zo houdt je de pen vast. Je kunt de pen boven een plek houden en hoeft de huid niet aan te raken. Kleding kan aan blijven.

Cold Causting Nanocoaten

Pak de onderdelen uit het doosje. Bewaar het zakje van de handschoen want deze heb je nodig voor het nanocoaten van je painpen! Gebruik handschoenen en pak de painpen op om deze onder een warme kraan met sop af te wassen zodat alle vetresten eraf zijn. Dit zeer goed afspoelen! Niet met blote handen aanpakken want dan komt er weer vet op en dit is niet goed voor de nano coating.
Droog de painpen voorzichtig met een schone theedoek af. Kijk uit dat het TyRapje er niet af komt.

Pak nu je zakje loog en verdeel dit over de bodem van je bakje. Dit is een mix van speciaal cold caustic en bestaat uit 80 gram KOH en 20 gram NAOH caustic. Voeg hier 200 ml gedestilleerd water op kamertemperatuur toe . Doe de deksel er even op. Het bruist niet maar er kan wel wat damp veroorzaken en dit moet je niet inademen. Je doet de painpen er nog niet in!
Laat dit afkoelen. Door de caustic wordt het bakje warm.

 

Als het  afgekoeld is leg je de painpen er plat in. Rol deze wat heen en weer zodat de caustic in alle ruimtes terecht komt van de spoelen,

Laat dit 10 minuten staan, Pak een servertje of doekje.

 Pak nu met handschoen aan de spoel uit het doosje en leg deze even op het doekje.
Giet de caustic in het sprayflesje.

Doe de painpen in het plastic zakje van de handschoenen en spuit er 2 keer in met de cold caustic.

Net zodat er een heel klein laagje in het zakje zit.

Sluit het zakje en leg dit op de verwarming zelf. Af en toe draaien en om de 6 -8 uur weer wat sprayen. Doe dit gedurende 3 dagen.

Je ziet de spoel al snel zwart worden.

Na 3 dagen kun je de painpen er uit halen en afspoelen. Pak de pen voorzichtig bij de krulletjes bovenaan vast. Draag een handschoen! En spoel deze dan af onder een lauwwarme zacht stromende kraan zodat de caustic eraf spoelt. Geen harde straal!
Laat het drogen. Doe de painpen in de reageerbuis. Je painpen is nu klaar.

Sed porttitor lectus nibh. Curabitur aliquet quam id dui posuere blandit. Quisque velit nisi, pretium ut lacinia in, elementum id enim. Quisque velit nisi, pretium ut lacinia in, elementum id enim. Curabitur non nulla sit amet nisl tempus convallis quis

Contact

info@diviai.com

(235) 462-1351

1234 Divi St. #1000
San Francisco, CA 94220

Translate »