Plasma

Technologie van Keshe

Deze technologie is een geschenk dat de Keshe Foundation aan de mensheid brengt, een nieuwe wetenschap, de kennis van het heelal.
Een nieuwe visie, niet alleen in wat we tegenwoordig kennen als wetenschap en technologie, maar een totaal andere kijk op hoe we ons leven vreedzaam kunnen leven.

Wat is Plasmatechnologie

Plasma Technologie zal meer werk gaan geven in de toekomst. Want alles wat er is kan opnieuw ontwikkeld worden op een schonere, eenvoudiger en goedkopere manier die alles makkelijker, goedkoper en vriendelijker maakt. Het leven wordt leuker en het bewustzijn zal erin stijgen.

Hoewel plasmatechnologie nieuw is voor de mens, is het in feite hetzelfde systeem dat het functioneren en bewegen van sterren, planetaire systemen vaststelt, sterrenstelsels en de hele kosmos, en het wordt opnieuw herhaald in de cellen van ons lichaam. Het heet Macro in de Micro.
Op dezelfde manier als we vluchten kunnen maken zonder brandstof, zoals hemellichamen, kunnen we ook organismen en cellen zichzelf laten herstellen. Dit is hoe het heelal werkt en nu wordt deze kennis aan de mens gegeven voor zijn verheffing.
Als gevolg hiervan vinden er nu verrassende nieuwe ontwikkelingen plaats in energie, landbouw, gezondheid, transport, schoonmaak en milieuzorg en vele anderen.
Het is een nieuwe visie, niet alleen in wat we tegenwoordig kennen als wetenschap en technologie, maar een totaal andere kijk op hoe we ons leven vreedzaam kunnen leven.

Plasma voor Land en Tuinbouw

De plasmatechnologie wordt in veel landen al gebruikt in de land en tuinbouw en in privétuinen. Er wordt gezien dat bladeren groter en sterker zijn en de plant veel langer doorbloeit in het seizoen en dus ook meer vruchtopbrengst heeft hierdoor. Ze zijn beter bestand tegen insecten en de grond verbetert ook enorm. Er ontstaat een miniklimaat om de plant heen.

Plasma voor Energie

De MaGrav-Unit is een unit die met de Magnetische en Gravitationele velden werkt en zo het gehele plasmaveld aantrekt. De MaGrav-Unit is een magische unit, die een brug vormt tussen onze intentie en de fysieke wereld.
De MaGrav bestaat uit een stapel van 3 nanocoated spoelen die het gehele spectrum aan energie aantrekken.  Hiermee is dus alles mogelijk. Want wat de MaGrav uitzendt wordt bepaald door jouw intentie en wat jij nodig hebt.

De Emoties en de Ziel

Plasmatechnologie en de ziel en de emoties gaan hand in hand. Want we zijn deel van dit plasmaveld en ons lichaam en onze ziel reageren continue op de wisseling in de velden.  Vooral in onze gezondheid wordt dit gezien en kunnen emoties velden vasthouden als we de emotie vasthouden en hierdoor kan er geen balans gevonden worden waardoor we door de onbalans ziek kunnen worden. Maar ook hebben wij met onze intentie en gevoel grote invloed op de units die met de MaGravvelden werken.  En Onze Ziel verbindt ons allemaal en geeft ons enorm veel mogelijkheden.

Schrijf je in voor de Nieuwsbrief

Wekelijks op woensdag het laatste nieuws van Human's Hope, het lab  en met lessen van de laatste KSW van de Keshe Foundation

Translate »