De keshe Foundation

Plasma Teachings Keshe

DE NIEUWE TECHNOLOGIE DOOR DE WERELDVREDE

DE Stichting Keshe is een wetenschappelijke en niet-religieuze organisatie die werkt aan de ontwikkeling van plasmatechnologie voor ruimtevaart door magnetische en zwaartekrachtvelden te positioneren, en niet door brandstoffen te verbranden.
Hoewel plasmatechnologie nieuw is voor de mens, is het in feite hetzelfde systeem dat het functioneren en bewegen van sterren, planetaire systemen vaststelt, sterrenstelsels en de hele kosmos, en het wordt opnieuw herhaald in de cellen van ons lichaam. Het heet Macro in de Micro.
Op dezelfde manier als we vluchten kunnen maken zonder brandstof, zoals hemellichamen, kunnen we ook organismen en cellen zichzelf laten herstellen. Dit is hoe het heelal werkt en nu wordt deze kennis aan de mens gegeven voor zijn verheffing.
Als gevolg hiervan vinden er nu verrassend nieuwe ontwikkelingen plaats in Energie,Landbouw, gezondheid, transport, schoonmaak en milieuzorg en vele anderen.
Het is een nieuwe visie, niet alleen in wat we tegenwoordig kennen, als wetenschap en technologie, maar een totaal andere kijk op hoe we ons leven vreedzaam kunnen leven.

Plasma technologie

Plasma technologie

Plasma technologie

Plasma Technologie voor beginners

Plasma Technologie voor Gevorderden

KF SSI Onderwijs
Toegang tot de live teachings

ONE PLANET, ONE NATION, ONE RACE, FOR WORLD PEACE
Elke dinsdag om 14:00 uur gmt

KESHE PLASMA SCIENCE REACTOR GROUP
Elke woensdag om 05.00 uur gmt

PUBLIC TEACHING IN ENGLISH – KNOWLEDGE SEEKERS WORKSHOP
Elke donderdag at 07.00 uur GMT

TESTIMONIALS
Elke 2e maandag v.d. maand  om 18:00 uur GMT

KF SSI EDUCATION

Opnames van de  PUBLIC TEACHINGS

Alles is plasma

Plasma technologie  gebruiken in het leven

Plasma technolgie werkt met basis bouwstenen van het leven.  Zo werken we met C ( koolstof) O ( zuurstof) H ( waterstof) en N ( stikstof).

Alles dat je kent heeft deze bouwstenen in een andere opbouw.  Door met de bouwstenen te werken kun je ziekten, vervuilingen en andere niet natuurlijke oorzaken naar de bron terugbrengen. Zo is plasma technolgie te gebuiken in transport, energiewinning, verwarmen, waterproductie, hongersnood, gezondheid, land en tuinbouw. De kennis ervan wordt volop in de ruimtevaart gebruikt waar je geen arts, hebt, geen ruimte is om veel medicatie mee te nemen, en je water en zuurstof en voeding nodig hebt evenals energie Deze kennis is volop beschikbaar gesteld door de Keshe Foundation.  Quantum Units gebruikt deze kennis voor haar research en development.

N

Plasma technologie voor transport

Translate »