over ons

Het Team

Mooie dingen in de wereld zetten kun je niet alleen. Daarom gaat het niet enkel om ons, maar vooral om jou. Want alles wat wij maken is voor jou, als mens en medeziel. Het is voor de samenleving om deze duurzamer, schoner en mooier te maken. Om de aarde te ontlasten zodat deze kan herstellen. Wij zijn altijd op zoek naar methodes om voor zowel de mens , als de natuur het allerbeste te ontwikkelen.

 

Technologie voor vrede

Wij ontwikkelen nieuwe technologien die ervoor kunnen zorgen dat de wereld mooier wordt, liefdevoller, vrediger en schoner. 

Onze Missie

Lumion Creations richt zich op de samenleving, en ontwikkeld nieuwe technologie die ons gezonder maakt en in een gezondere en schonere omgeving laat leven.  Wij ontwikkelen technologie op de gebieden van gezondheid, van transport, energie, land en tuinbouw en omgeving. Onze producten brengt de balans terug tussen mens en natuur, en zet dit alles weer terug naar de blauwdruk.

 

Ilonka van den Ancker

Ilonka van den Ancker

Wetenschappelijk onderzoeker

Ilonka is gepassioneerd om wetenschap te bestuderen en toe te passen op het gebied van plasma technologie en quantum velden. 

Timo Boudewijn

Timo Boudewijn

Uitvinder

Timo is uitvinder  van diverse energetische apparatuur. Het is zijn passie om met het grootste geduld apparaten te ontwikkelen die met het energieveld werken, duurzaam en schoon in gebruik zijn en die ook het bewustzijn kunnen verhogen.

Jij?

Jij?

?

Translate »