Introductie

Plasmatechnologie Keshe

 

Op deze pagina vind je video’s en interviews van de Keshe Foundation die hier een inleiding op geven. Nieuwe wetenschap en technologie van het Keshe Foundation Plasma

Deze technologie is een geschenk dat de Keshe Foundation aan de mensheid brengt, een nieuwe wetenschap, de kennis van het heelal.
Een nieuwe visie, niet alleen in wat we tegenwoordig kennen als wetenschap en technologie, maar een totaal andere kijk op hoe we ons leven vreedzaam kunnen leven.

Wat is Plasmatechnologie

Hoewel plasmatechnologie nieuw is voor de mens, is het in feite hetzelfde systeem dat het functioneren en bewegen van sterren, planetaire systemen vaststelt, sterrenstelsels en de hele kosmos, en het wordt opnieuw herhaald in de cellen van ons lichaam. Het heet Macro in de Micro.

Op dezelfde manier als we vluchten kunnen maken zonder brandstof, zoals hemellichamen, kunnen we ook organismen en cellen zichzelf laten herstellen. Dit is hoe het heelal werkt en nu wordt deze kennis aan de mens gegeven voor zijn verheffing. Als gevolg hiervan vinden er nu verrassende nieuwe ontwikkelingen plaats in Energie, Landbouw, Gezondheid, Transport, Schoonmaak en Milieuzorg, en vele andere.

Het is een nieuwe visie, niet alleen in wat we tegenwoordig kennen als wetenschap en technologie, maar een totaal andere kijk op hoe we ons leven vreedzaam kunnen leven.

Wat is GaNS

GaNs is Gas in Nano Solid

Door de interactie van bepaalde velden is het mogelijk om gassen op te vangen en om te zetten in GaNS, een toestand van plasmamateriaal dat energie draagt en zo sterk kan zijn als een minizon. Het is in een vorm van gematerialiseerde energie. en is de 4e aggregatietoestand na vast, vloeibaar en gas. Het zit dus energetisch zeer dicht bij de
plasmavelden en verder weg van de materievelden. 

Wat is Nanotechnologie

Nanotechnologie is de basis van de Plasmatechnologie. Koper wordt al jaren verkeerd gebruikt. Door dit met vuur of zuur te veranderen kun je een nanolaag van het koper op de koperspoel of plaat vormen die geen weerstand meer heeft en dus een supergeleider wordt voor alle energie in het universum.

Youtube-kanalen Plasmatechnologie

Al sinds 2015 geeft MT Keshe wekelijks les via zijn youtube kanaal. Dit zijn de KSW’s: de Knowledge Seekers Workshops.  Er staan inmiddels 500 KSW’s die allemaal waardevolle informatie bevatten.
Meer informatie

Ook Lumion Creations heeft een wekelijkse les in samenwerking met KF TV nederland: De MSC, De MaGrav Soul Connection.  Deze gratis zoomlessen gaan altijd over het bewustzijn om dit verder te ontwikkelen en het begrip van de MaGrav-velden erin. Want intentie en bewustzijn sturen de velden van de Technologie aan.

Schrijf je in voor de Nieuwsbrief

Wekelijks op woensdag het laatste nieuws van Human's Hope, het lab  en met lessen van de laatste KSW van de Keshe Foundation

Translate »