Onze onderzoeken

Gezondheids onderzoek

Gezondheid bekeken vanuit de energievelden

Onderzoek naar niet belastende  behandelmethodes die uiterst effectief zijn zonder het gebruik van de reguliere geneesmiddelen.

N

Gebaseerd op ruimtetechnologie

N

Geen nadelige effecten op het lichaam

N

Zelfredzaamheid bevorderend.

Magrav energie

Plasma Technologie voor gezondheid

Ons lichaam is een verzameling van miljoenen dynamische magnetische velden die samenkomen en op elkaar inwerken om een plasma te vormen dat we definiëren als het menselijk lichaam. Aminozuren, eiwitten, spieren, botten, huid, bloed zijn allemaal verschillende sterktes. MaGrav-velden (Magnetische & Zwaartekrachtvelden)

Individuele plasma’s die samen het lichaam creëren. Met dit nieuwe begrip beginnen we te leren dat ziekte in het lichaam gewoon een onbalans is in de MaGrav-velden, of het nu de lever, het hart of de hersenen zijn. Door de Wetenschap van de Velden te gebruiken, zijn we in staat het lichaam te verwerken met behulp van verschillende apparaten die Keshe Foundation heeft ontwikkeld. Met deze technologie kunnen we Magrav-veldomgevingen rond het lichaam creëren. Het lichaam is dan in staat om uit deze omgeving te halen wat het nodig heeft en zichzelf te herstellen naar een evenwichtige toestand. Door te leren je eigen nanomaterialen en GANS te maken, heb je nu de tools en de mogelijkheid om je eigen lichaam weer in optimale gezondheid te brengen. Leer en neem verantwoordelijkheid voor je eigen GEZONDHEID

Ervaringen met Plasma voor gezondheid

Ik gebruik nu 2 mnd de qvision oogdruppels 3x 2dr per dag. Vandaag voor de 2de x controle bij de opticien mijn rechteroog zonder beschadiging aar wel een sterkte nodig had om scherp te zien is in de laatste maand weer 15% beter gaan zien. Het zicht is nu 115% meer dan het gemiddelde.

vrouw

Qvision oogdruppels

Na een paar weken sprayen met co2 water bijna van eczeem af waar ik een jaar last van had!

vrouw

Co2 gans water

Na een flinke griep waren mijn longen erg kwetsbaar maar door steeds in m’n mond te sprayen (planten spuit met Cup of Life plasma water van boven de Gans) Voorkwam ik dat ik moest hoesten en m’n longen zijn heel snel weer bijgekomen. Verder spuit ik het op m’n tandenborstel en doe het op evt uitslag plekjes op mn Lichaam – die zijn dan ook snel weg. Ik drink overdag water dat is opgeladen met een buisje met gans.

Verder heb ik patches gemaakt die ik op m’n handen doe. Ik heb artrose op m’n handen en hierdoor kan ik meer doen en zijn m’n handen minder pijnlijk.

vrouw

Cup of Life Gans water

Voor Fybro en pds wat uit de darmen komt maak ik mijn eigen probiotica met opgeladen plasmawater. Dit drink ik tweemaal daags . Geen last van fybromyalgie en heel veel energie . Daarbij drink ik de hele dag water

Werkt voor mij super .❤💓💕

vrouw

Cup of Life Gans Water

Hoofdpijn behandel ik met het drinken van een kopje water waar ik 10 ml Co2 Gans water aan toevoeg.  Is de hoofdpijn zwaarder dan herhaal ik dit. Het haalt de pijn weg.

vrouw

Co2 gans water

Translate »