Nieuwe dimensie van landbouw

“Met onze tests in China en Australië hebben we niet alleen de opbrengst verhoogd, we hebben een nieuwe dimensie in de productie van voedsel gebracht”. M. Keshe

Met behulp van Plasmatechnologie kan bijvoorbeeld rijst worden verbouwd tot een natuurlijk eiwit van maximaal 20%. Conventionele landbouw kon slechts 13% bereiken.

Er zijn andere resultaten te vinden op het meer onzichtbare niveau. Misschien ken je de leringen van Anastasia, die uitlegt dat er een juiste manier is om voedsel te verbouwen:

Voordat je de zaden in de grond plant, neem je ze enkele minuten in je mond om ze te impregneren met je speeksel, je DNA. Vervolgens plant je ze met je handen in je tuin die je zo mooi mogelijk hebt ontworpen. Als de planten groeien, bezoek dan vaak je tuin en praat met de planten, bedank ze omdat ze de boodschappers zijn tussen het Universum en jou.

Planten die op deze manier worden gekweekt, groeien voor JOU en niet voor geld. Plasmatechnologie bevordert hetzelfde effect – als het met liefde wordt gedaan en GaNS niet als een andere meststof wordt gebruikt.

Op deze manier gekweekt groeien de planten voor de mens en zijn behoeften en niet voor een abstracte markt. Ze kennen je en alleen al het eten ervan zal al je ziekten helpen genezen, omdat ze een hoeveelheid vitale energie bevatten die totaal onbereikbaar is voor conventioneel geteelde, geïndustrialiseerde voedingsmiddelen. Met liefde gekweekt versterken ze je verbinding met de Universele Ziel, hetzelfde effect dat de UEU heeft laten zien. En natuurlijk is hun smaak onvergelijkbaar!

Dit blog is slechts een voorbeeld hoe je de gans toe kunt passen. Lumion Creations is slechts een boodschapper en dus niet aansprakelijk voor ongewenste effecten die zouden kunnen optreden. Informeer jezelf goed voor je gans gaat gebruiken! 

 

Translate »