In de Knowledge Seeker Workshop 321 hebben we geleerd dat de Cup of Man, geïntroduceerd door de heer Keshe, ons kan helpen onze ziel te verheffen, evenals voeding en tal van andere dingen die nog niet zijn onthuld. Elke persoon neemt van de leer volgens zijn begrip en gebruikt de kennis en hulpmiddelen zoals de cup om zichzelf en anderen te gaan te helpen.

Het kan soms behoorlijk frustrerend zijn om te begrijpen en niet alleen te kopiëren wat ons in de leer wordt gegeven.

We bouwen allemaal onze cups, spelen met de velden en leren hoe de cup eigenlijk een weergave is van onszelf en onze veldinteractie in ons lichaam en onze ziel. We moedigen iedereen aan die een cup voor zichzelf wil bouwen, om op de website  de cup of life te bestellen. Geef in de reacties aan dat je de Cup Of Man met de componenten wilt maken en we zullen de extra draden in het pakket toevoegen, zodat je het zelf kunt bouwen.

We moedigen jullie allemaal aan om je eigen te bouwen en het te gebruiken om anderen te helpen, zoals je je ziel kunt verheffen door anderen te verheffen en te helpen de nieuwe velden binnen de omgeving van de planeet te bouwen, zodat we de mensheid kunnen helpen.

Luister hier naar een fragment over de cup.  https://youtu.be/LabXrg4hNZg

Cup 2 Cup of Man kan gemaakt worden met een nanocoated koper, en 2 gewone koper spoelen.

Deze KSW 324 is erg belangrijk over de cup: https://youtu.be/JsATz66klEg

Translate »