Dit artikel documenteert de GANS-plasmatechnologiemethode voor het omgaan met brandwonden.

Werkwijze
CO2 GANS water met mate
CuO GANS water met mate
ZnO GANS Water met mate
• Gaasje x 1

Gebruik

1. Spray GANS water voor het eerst op de brandwond als deze is verbrand. 1:1 CO2 GANS water en CuO GANS water.

2. Bedek niets, blaas de brandwond direct met een ventilator totdat het hete tintelende gevoel van het oppervlak verdwijnt. De bovenste laag water die op het huidoppervlak wordt gespoten, verdampt tijdens het blazen. Spray onmiddellijk wanneer de huid halfdroog is geföhnd. Afhankelijk van de mate van verbranding kan dit variëren van 30 minuten tot enkele uren.

3. Nadat het oppervlak van het hete tintelende gevoel is verdwenen, voelt u een branderig gevoel diep in de huid. Bedek in dit geval het hele oppervlak van de huid met een gaasje of wattenschijfje of een schone papieren handdoek gedrenkt in ZnO GANS Water. Het is 5 cm meer naar buiten dan de brandwond. (Op dit moment kunnen mensen die gevoelig zijn de impuls van de beweging voelen bewegen.

Spuit “ZnO GANS Water” op het pad van het brandende gevoel.)

4. Op dit punt hoeft u niet door te gaan met het blazen van de ventilator , maar houd het gaas volledig nat totdat het gaas gedurende meer dan drie minuten wordt verwijderd en het branderige gevoel aan de binnenkant van de huid niet meer verschijnt.

5. Gewoonlijk zal de volgende dag de pijn van brandwonden niet voelen, zelfs als de kleine blaren verschijnen, doen ze nog steeds geen pijn, nadat de lichaamscellen het overnemen en na een paar dagen later zullen worden hersteld.

Waarnemingen
Vergeleken met algemene brandwondenbehandeling kan de brandwondenpijn binnen 5 minuten tot een aanvaardbaar niveau worden teruggebracht.

Resultaten
Deze methode is effectief en uitvoerbaar en kan herhaaldelijk worden toegepast.

Dit blog is slechts een voorbeeld hoe je de gans toe kunt passen voor je gezondheid. Lumion Creations is slechts een boodschapper en dus niet aansprakelijk voor ongewenste effecten die zouden kunnen optreden. Informeer jezelf goed voor je gans voor je gezondheid gaat gebruiken! 

 

Translate »