Wat is Gans

Wat is GANS

De heer Keshe geeft les over de VIERDE stand van zaken. Na materie, vloeistof, gas, er zijn de nano, GANS en plasmatische staten.  GANS staat voor Gas in een Nano Solid-staat.

De Nano-toestand van een ‘CAPTURED’ en CONCENTRATED GAS bevindt zich al in de plasmatische toestand van de magnetische zwaartekracht, die net als The Sun zijn eigen draaiende magnetische plasma-energievelden uitstraalt, tijdens het tekenen in zwaartekracht plasmatische velden. Een container met GANS bevat in wezen miljoenen zonnen erin. Deze draaiende energiestroom wordt geleid door opzettelijk geplaatste magnetische en zwaartekracht nanocoated spoelen gemonteerd in een MAGRAV-eenheid. Het is de interactie van de MAGRAV-velden tussen nanoplaten en andere materie die de voorwaarde creëert die GANS in staat stelt zich te manifesteren.

We weten nu dat GANS op atomair niveau een andere toestand is. Het komt op dit moment het dichtst in de buurt van energiebron in deze ervaring en het trilt met een perfect uitgebalanceerde frequentie. GANS kan worden gebruikt om aan te trekken en af te stoten of kan worden gebruikt om een ander soortgelijk veld in balans te brengen. 

Soorten GANS.  Alles kan in feite worden omgezet in een GANS-staat.  De primaire GANS voor deze technologie is Co2 / ZnO van de koper- en zinkplaatmethode, maar andere metalen kunnen worden gebruikt, en vervolgens niet-metalen materialen zoals calcium, voedsel, zeewater, Bodem etc kan ook gemaakt worden.

Zodra u een GANS heeft, kan de basisgel worden gebruikt of kan deze worden gedroogd tot een pasta of poeder, afhankelijk van de beoogde toepassing.  Het gedestilleerd water boven een bezonken gansgel wordt GANS-water genoemd en water dat is opgeladen door aangrenzende GANS-buisjes e.d. heet Plasma Water: Dus, GANS, GANS-water en plasma-water kunnen allemaal worden gebruikt voor de verschillende toepassingen.

Translate »